2021-11-23 15:42:43• hírek • Bede Emőke

Figyelem: szerda hajnalban szünetelni fog a határforgalom

A magyarországi határrendészeti szerv arról értesítette kedden a romániai kollégákat, hogy a szerdai nap első óráiban informatikai karbantartás miatt szünetelni fog a határforgalom a Szatmár megyei, azaz petei és csanálosi átkelőknél. A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.

A karbantartási munkálatok ideje alatt, azaz 2021. november 24-én 1 órától előre láthatólag hajnali 6-ig (romániai idő szerint) mindkét irányban szünetelni fog a határforgalom az említett átkelőknél. Az átkelés ideiglenes leállása minden járműkategóriát érint, azaz sem a személyautók, sem az autóbuszok vagy kamionok nem kelhetnek majd át a román-magyar határ Szatmár megyei szakaszán.


A hatóság minden utazónak azt ajánlja, hogy ezekben az órákban válasszanak más határátkelőket. Ugyanakkor a torlódások kialakulása érdekében a Román Határrendészet arra kérte a magyar szerveket, hogy a szokottnál több egyenruhást vezényeljenek az informatikai karbantartás ideje alatt is működő átkelőkhöz, ezzel lehetővé téve az összes rendelkezésre álló sáv megnyitását.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: